Valitse sivu

Palvelumme ja hinnat

Kiinteistönvälitys

Välitämme kiinteistöjä, asuntoja ja vapaa-ajan asuntoja paikallistuntemuksella ja ammattitaidolla.

Vuokravälitys

Vuokraamme asuntosi puolestasi, helposti ja tehokkaasti. Hyvän paikallistuntemuksen avulla löydämme asuntoosi vuokralaiset ilman, että sinun täytyy rasittaa itseäsi, jätä se meidän tehtäväksi.

Kiinteistöarvoinnit

Kauttamme saat helposti tietää kiinteistösi, asuntosi tai vapaa-ajan asuntosi nykyarvon. Vuosien kokemuksella takaamme luotettavat arvioinnit perustuen vertailuaineistoon ja vallitsevaan markkinatilanteeseen.

Kauppakirjat

Kauppakirjat ja sopimukset kannattaa aina antaa kokeneen ammattilaisen laadittavaksi. Hyvin laadittu kauppakirja vähentää mahdollisten riitojen riskiä jälkikäteen. Laadimme vuosien ammattitaidolla erilaiset kauppakirjat ja sopimukset huolellisesti. Kaikki kauppakirjaan tai sopimukseen tulevat osat on tärkeää selvittää jo neuvotteluvaiheessa.

Julkinen kaupanvahvistaja

Kaupanvahvistajan on oltava läsnä kiinteistönluovutuksessa luovutuskirjaa allekirjoitettaessa. Luovutus voi olla esimerkiksi kauppa, vaihto tai lahja. Myös kiinteistökauppaa koskeva esisopimus vaatii kaupanvahvistajan todistuksen.

Perunkirjoitukset

Perunkirjoituksesta kannattaa ottaa yhteyttä meihin jo hyvissä ajoin. Perukirja on kirjallinen asiakirja, jossa on lain mukaan kirjattava kaikki varat ja velat. Perunkirjoituksen tarkoituksena on selvittää kuolinpesän osakkaat eli perilliset sekä luetteloida kuolleen henkilön ja hänen mahdollisen puolisonsa varat ja velat perinnönjakoa ja perintöverotusta varten.

Perinnönjako

Perinnönjaon suorittavat perilliset ja yleiset testamentinhaltijat. Kaikki perilliset ovat kuolinpesän muodostavan oikeushenkilön osakkaita. Perinnönjaosta tulee tehdä osakkaiden allekirjoittama asiakirja.

Yhtiön perustamiset

Meillä on laaja kokemus yritysten rekisteröinnistä ja yritysten perustamisesta ja olemme auttaneet monia yrityksiä maailmalle. Kun perustamme yrityksen puolestasi, takaamme, että kaikki perustamiseen vaadittavat asiakirjat ovat oikeat ja toiveidesi mukaiset. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Välityspalkkiot

Asunnot ja omakotitalot 4,92 %
Rivitalo- ja kerrostaloasunnot 4,30 %
Saaristokohteet 4,92 %

Pienin palkkio tehtävästä 3700 €.
Kaikki hinnat sisältäen ALV:n 24 % ja peritään velattomasta hinnasta. (Velaton hinta = myyntihinta + mahdollinen velkaosuus.)

Vuokravälitys

Kuukausivuokra x 1,24.
Pienin palkkio tehtävästä on 400 €.

Muut asiakirjat

Lakisääteiset asiakirjat 124 €.
Sisältää: Lainhuuto , Rasitustodistus , kiinteistörekisteriotteen ja karttaotteen

Kiinteistöarvoinnit

Osakeasunto 300 – 600€
Omakotitalo 350 – 850€
Kohteet saaristossa 500 – 1000€

Arvioinnin hinta riippuu kohteen sijainnista ja laajuudesta sekä arvioinnin tarkoituksesta ja laajuudesta. Isommat kokonaisuudet sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin juuri sinun kohteestasi ja tarpeistasi. Lisäksi veloitetaan mahdolliset matkakulut sekä asiakirja- ja tutkintakulut.

Kauppakirjat

Osakeasunto 400 €
Kiinteistö 600 €
Kaupanvahvistus 120 €

Muut

Konsulttityöt 124 €/h
Edunvalvontavaltakirja alkaen 250 €
Perunkirjoitukset alkaen 500 €
Perinnönjaot alkaen 370 €
Yhtiön perustamiset alkaen 190 €

Kiinnostunut palveluistamme?

Ole yhteydessä meihin, niin voimme kertoa enemmän palveluistamme ja hinnoistamme tai varata ajan.

Ole yhteydessä meihin